Blog der zuurheid

Had het al eigenlijk kunnen weten toen ik ze belde om te vragen of ik een high tea bij ze zou kunnen boeken voor Marlies’ babyshower. Toen werd me al bits te verstaan gegeven dat ik maar de website moest lezen want ‘het was er hartstikke druk’ (vervolgens werd er opgehangen).
Maar vanmiddag dacht ik voor het eerst als gezin een taartje te gaan eten bij Lof der Zoetheid. Het was al een gedoe om de kinderwagen naar binnen te wurmen (op zich kunnen ze daar niets aan doen), maar eenmaal binnengekomen werd ons te verstaan gegeven dat zo’n wagen de boel wel behoorlijk blokkeert. Of we niet beter bij de tent ernaast konden gaan zitten. ARE YOU FUCKING KIDDING ME?
‘Kindvriendelijk’, m’n bolle reet. Daar ga ik dus nooit meer naartoe. Dat de eerstvolgende recensent er maar een zompige pleister in haar muffin vindt. De glutenvrije groeten en de hartige tyfus voor jullie!